Вашата история

По някаква случайност сте харесали някои от моите фотоизмишльотини? И ви се иска да си имате своя фотоистория? Да се видите в главната роля? А защо не цялото семейство или цялата компания? С повод. Без повод. Или точно по този повод.

Ами, готово! Пишете ми или се обадете, ще си поговорим и ако се разберем – снимаме си фотоистория.

Сега по същество.

  • Къде? – В последно време се подвизавам в Русе. Така че, ако сте някъде наоколо шансовете да се разберем са по-големи. Но аз съм си скитник по душа, затова не е изключено да се уговорим да се разходя до вас, където и да сте. Или пък да се снимаме, когато имам път във вашата посока. София и Троян, например, са ми от редовните дестинации.
  • Как? – Хубавото на фотоисториите е, че всяка е различна и носи на почти всякакви „творчески“ решения. В повечето случаи вашите идеи ще си поговорят с моите хрумвания и виждания какво би изглеждало добре на снимка. Ще обсъдим различни варианти къде и кога да снимаме. Ще си поговорим и за подходящо облекло, грим, прическа. Без много да се изхвърляме – просто да сме в темата на историята и обективът да се влюби във вас от пръв поглед. За дребосъците може и без облекло, грим и прическа – тях обективът ги обича винаги и всякак. Изобщо, сюжетът на фотоисторията може да е безкрайно семпъл и незатормозяващ. Като лежерна разходка по залез. Някъде. А може и да е толкова засукан, че да засрами всички сценаристи на сериали от Латинска Америка, Турция и Индия. Само с един епизод. Пишете ми и ще го измислим. Не се чувствате творчески настроени? Искате всичко да измисля аз, а вие само да си донесете фотогеничното настроение? Просто ми покажете коя от моите фотоприказки ви накара да ме потърсите.
  • Колко време ще снимаме?Поне половин-един час. Може и повече. Зависи от идеята. За най-заплетените истории може да се поснимаме в няколко различни дни и на различни места.
  • За колко време ще си получим фотоисторията?Между 1 и 3 седмици. Зависи колко снимки (приблизително) сме се разбрали да има във вашата история. И колко съм заета в момента. Ако имам повече време, вероятно и снимките, които ще получите ще са повече от уговорените. За спешни случаи  тип „Любимата ни баба има рожден ден и мноооого искаме да й подарим фотоистория с на-баба-любимото-внуче. Снимките ни трябват за вчера. Или вдругиден на обяд.“ има шанс да уговорим промоционално намаление на срока. Да живеят любимите ни баби!
  • Колко ще струва? – Няма една точно определена цена, както няма и две еднакви фотоистории. Зависи от времето за снимане, броя на кадрите, разстоянието до мястото на снимките, срока за получаването им и т.н. Обещавам да не се изхвърлям до цените на най-добрите професионалисти, но все пак времето, хлябът, бензинът и фотоапаратите са с пари. Ще си поговорим и ще се разберем, така че и вие и аз да сме доволни. А може и само да си поговорим.

Пишете ми във фейсбук: Facebook.com/Miraveria. Или се обадете на телефон 0883 422 893. Аз съм Мария, а няколко думи за мен може да прочетете в края на страницата.

До скоро и до нови фотоприключения!

P.S. Все още качените истории са малко, но в следващите няколко седмици ще наваксам.